Acasa Muzica Live Lautari nunta

Lautari si muzica de petrecere la nunta

DJ Nunta

Vezi toate ofertele de DJ nunta

Muzica Live

Vezi toate ofertele de muzica live

Sonorizare nunta

Vezi toate ofertele de sonorizare

Staroste

Vezi toate ofertele de staroste

Curs de dans

Vezi toate ofertele de curs de dans

Lautari pentru nunta

Daca iubesti muzica populara sau cea lautareasca, vrei o atmosfera plina de voie buna iar invitatii tai iubesc acest gen de muzica, alegerea unor lautari de nunta este o varianta pe care trebuie sa o iei in considerare.

Inainte de a apela la serviciile lautarilor pentru nunta, tine cont de preferintele invitatilor si asigura-te ca sunt incantati de genul de muzica pe care acestia il interpreteaza. Bineinteles ca gusturile tale sunt importante insa nu neglija nici pe cele ale nuntasilor; cu siguranta vrei ca acestia sa fie fericiti.

Informeaza-te din mai multe surse, prieteni, familie, internet sau de la firmele care presteaza astfel de servicii, inainte sa angajezi un lautar pentru nunta. Intereseaza-te ce instrumente muzicale va folosi si daca este un lautar cu experienta. Spune-i ce melodii doresti sa interpreteze si in ce moment al receptiei.


Echipament si instrumente

Exista atat avantaje cat si dezavantaje atunci cand alegi lautari pentru nunta. Multi dintre lautarii care interpreteaza la nunti au echipamente necesare, folosesc instrumente traditionale dar si moderne, cum ar fi orgile care le dau posibilitatea de a realiza orchestratie completa. Dispun de microfoane si nimic nu se compara cu vocea live a unui cantaret bun. Daca ti-ar placea ca toate melodiile populare de la nunta sa fie interpretate de niste voci distincte, atunci aceasta este alegerea ideala pentru tine.

De cele mai multe ori, trebuie sa asiguri sonorizarea salii si efectele speciale pe care vrei sa le ai la nunta ta, pentru ca in majoritatea cazurilor lautarii nu dispun de echipamente de sonorizare. Alege o sala cu o acustica foarte buna si aigura-te ca muzica se va auzi cu aceeasi intensitate in toata incaperea.

Lautarii cu siguranta vor crea o atmosfera pe cinste iar nuntasii vor dansa fericiti pe ritmurile unei melodii vesele si saltarete. Poti fi sigur/a ca acestia se vor ridica de mai multe ori de la masa si vor fi animati de veselia lautarilor.


 

Preturi

Preturile pe care lautari le cer pentru un evenimente, variaza in functie de fiecare artist in parte. Cu siguranta vei plati o suma mai mare de bani, daca vrei ca la nunta ta sa cante un lautar consacrat. Unii lautari cer un pret mai mic daca nunta se desfasoara duminica sau in zi de post.

Pretul este mai mare daca nunta are loc in afara localitatii de unde provine lautarul, deoarece va trebui sa ii asiguri si transportul. Tariful pe care lautarii il percep poate fi pe eveniment sau pe ora si poate fi negociabil.


Daca dai atentie detalilor si te informezi bine, nunta ta va fi un real succes. Te vei putea bucura alaturi de invitatii tai dragi, de vocile armonioase a unor lautari talentati si de melodiile populare romanesti care iti vor incanta inima.