Acasa Cursuri de dans

Cursuri de dans pentru nunta

DJ Nunta

Vezi toate ofertele de DJ nunta

Muzica Live

Vezi toate ofertele de muzica live

Sonorizare nunta

Vezi toate ofertele de sonorizare

Staroste

Vezi toate ofertele de staroste

Curs de dans

Vezi toate ofertele de curs de dans

Cursuri de dans inainte de nunta

Nunta se apropie cu pasi repezi, iar voi nu stiti pasii de dans pentru valsul mirilor care trebuie sa fie memorabil. Nu intrati in panica, cursurile de dans pentru nunta sunt solutia care va sta la indemana pentru astfel de situatii.

Cu siguranta doriti ca ziua nuntii voastre sa fie una magica iar toti invitatii vostri sa fie vrajiti de pasii de dans pe care ii veti executa pe ring. Valsul mirilor este uneori dificil de executat daca nu aveti destula experienta. Poate visati sa dansati un tango ametitor, uimindu-i pe toti cei din jur sau vreti un dans de deschidere al nuntii ce va deveni o amintire frumoasa. Alege-ti instructori profesionisti particulari sau frecventati o scoala de dans.


 

Scoli de dans

Scolile de dans organizeaza cursuri speciale pentru nunta, tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular de inscriere si sa va bucurati de aceste clase impreuna. Urmand aceste cursuri speciale de dans, nunta voastra va fi perfecta.

Scoliile, care organizeaza lectii de dans au preturi rentabile, diferite pachete, si multe alte oferte.

Puteti alege, cursuri de dans pentru nunta in cadrul unui grup (10- 14 persoane) , aceasta varianta este potrivita pentru cei care mai au cateva luni bune pana la nunta, deoarece sedintele se intind pe durata a 7 – 8 saptamanii.


 

Lectii de dans in particular

Puteti opta pentru lectii de dans particulare, cu un instructor personal si un program pe care il puteti stabili prin comun acord, in functie de timpul vostru liber. Aceasta alegere este foarte buna, atunci cand nu doriti sa fiti intimidati de privirile altor cursanti si vreti sa invatati sa dansati nestingheriti de cei din jur.

Daca apelati la aceasta varianta sunteti mult mai avantajati deoarece instructorul de dans se va ocupa doar de voi si veti invata pasii de dans intr-o atmosfera relaxanta, intr-un mod mai rapid si usor.


 

Cursuri de dans impreuna cu alte cupluri

O alta optiune, sunt cursurile de dans impreuna cu alte cupluri. Aceasta varianta este mai ieftina si va da posibilitatea de a socializa cu cei din jur si de a va face noi cunostiinte. Puteti aduce alaturi de voi, pe cei mai buni prieteni sau chiar nasii de cununie iar lectiile de dans vor deveni mai distractive.


 

In cadrul lectiilor de dans, pe langa valsul vienez, puteti alege si alte dansuri: tango, salsa, dans popular, dans latino.

Atunci cand nu stiti, ce melodie sa selectati pentru dansul de deshidere a nuntii, specialistii care va ofera lectiile de dans, va vor ajuta sa puneti la punct si acest aspect, oferindu-va sugestii si ajutor pentru a putea alege melodiile cele mai potrivite.

La prima lectie de dans pentru nunta voastra, pasii de dans s-ar putea sa vi se para dificili, insa daca incercati sa invatati intr-un mod distractiv si daca veti face acest lucru din placere, intreaga activitate va fi foarte relaxanta si va da rezultatele dorite. Multe cupluri privesc cursuriile de dans ca o activitate ce le permite sa evadeze din stresul cotidian .

Daca veti alege sa invatati pasii de dans pentru nunta voastra, alaturi de oameni cu experienta in acest domeniu, prestatia voastra va fi cu siguranta foarte apreciata si ii veti lasa cu gura cascata pe toti participantii la marele eveniment.