Acasa Cursuri de dans 5 lectii HAPPY HOUR* - Dans nunta
5 lectii HAPPY HOUR* - Dans nunta
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

5 lectii HAPPY HOUR* - Dans nunta

- 5 sedinte particulare de dans*

- 1 abonament lectii grup

- consultanta GRATUITA

- CD melodii dansul mirilor

- VIDEO cu coregrafia

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
350 lei

E de departe cel mai important eveniment din viata ta! Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti si stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans pentru nunta speciale create de Scoala de dans Espansivo pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala.

Conform traditiei, dupa ce primesc invitatii, mirii trebuie să deschidă petrecerea printr-un dans, cunoscut si sub numele de “valsul miresei”. Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru invitatii care vor fi cu ochii pe ringul de dans.

Dansul este ca si viata in doi. Trebuie sa aveti rabdarea de a invata impreuna primii pasi. Cu iubire si daruire, va veti uimi invitatii cu ritmul vostru armonios.

Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia. Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva sedinte tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.

Din experienta noastra, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans. Totul depinde de energia si timpul pe care sunteti dispusi sa le investiti, precum si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.

Peste ani, probabil ca veti uita ce s-a servit la meniu, ce rochie a avut nasa, ce rude de gradul trei au venit sau nu la nunta. Ceea ce nu veti uita, insa, va fi melodia cu care ati deschis prima seara din restul vietii voastre impreuna.

PACHET NUNTA 5 HAPPY HOUR:

- 5 sedinte particulare de dans*

- 1 abonament lectii grup

- consultanta GRATUITA

- CD melodii dansul mirilor

- VIDEO cu coregrafia

INFORMATII UTILE:


Durata unei lectii particulare este de 60 min, timp in care aveti toata sala la dispozitie si un instructor personal.

*Lectiile particulare incluse in pachetele HAPPY HOUR se pot programa doar in intervalul 09:00-14:00 de luni pana duminica. Reprogramarea unei sedinte se va face telefonic cu cel putin 24h inainte de sedinta (NUMAI in limita orelor disponibile). In caz de neprezentare la o sedinta programata ea se va considera efectuata!

Abonamentele la grupe includ 8 sedinte valabile 1 luna la oricare din grupele noastre de incepatori. Daca nu doriti sa le folositi le puteti face cadou!

Consultata gratuita consta in stabilirea unei intalniri in care discutam despre stilurile de dans pe care le puteti invata, despre melodiile pe care le puteti alege (in cazul in care nu v-ati ales deja), despre dansurile si videoclipurile care va plac. In cadrul orei de consultanta stabilim si pachetul cel mai potrivit pentru nevoile voastre si de asemenea impartim si programam sedintele astfel incat sa va fie cat mai usor.

CD-ul cu muzica contine o selectie de melodii recomandate pentru dansul mirilor. Va putem ajuta si cu prelucrarea melodiei alese pentru dansul mirilor (taiere, realizare colaj, etc)

VIDEO cu coregrafia: Dupa finalizarea coregrafiei pentru dansul mirilor vom realiza un filmulet cu dansul pentru a mai exersa si acasa!

Companie: Scoala de dans Espansivo

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul activitatilor cultural recreative, Scoala de dans Espansivo este una dintre cele mai de succes scoli de dans de pe piata d...

Vezi informatiile complete despre companie...