Acasa Momente artistice Show LATINO 1 pereche
Show LATINO 1 pereche
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Show LATINO 1 pereche

Reprezentatie LATINO cu 1 pereche de dansatori

Show-ul LATINO: Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Passo Doble/Salsa

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
550 lei Pret redus
650lei
-100 lei

Vreti sa dovediti ca sunteti o gazda perfecta si sa va asigurati ca invitatii nu stau de-o parte, plictisiti? Va doriti o nunta unica si eleganta?

Pachetele pe care le oferim cuprind momente de dans pe care le stabilim impreuna, in cele mai mici detalii, in functie de specificul evenimentului pe care il organizati. Oferta noastra este deci personalizata si flexibila, pe baza solicitarilor voastre si a recomandarilor din partea profesionistilor cu care lucram.

Reprezentatie LATINO cu 1 pereche de dansatori profesionisti:

Show-ul LATINO include un colaj format din mai multe stiluri de dans: Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Passo-Doble/Salsa.

La sfarsitul SHOW-ului exista un moment de interactiune cu invitatii in cadrul caruia perechile de dansatori vor angrena invitatii la petrecere pe ringul de dans.

Durata reprezentatiei: 15 minute.

Scoala de dans Espansivo va ofera o gama larga de show-uri cu dansatori:

 - Dansuri de societate (latino si standard)

 - Tango Argentinian

 - Show-uri de Street Dance, Break Dance, Salsa

 - Dansuri Grecesti, Dansuri Irlandeze, Dansuri Tiganesti

 - Dansuri Populare Romanesti

 - BellyDance, Cabaret

Din portofoliul nostru nu lipsesc diverse evenimente specifice de prezentare de produse (Hotel Intercontinental, Hotel Caro, Hotel Ramada, Hotel Marriott, Hotel Alexander), petreceri corporate (Porsche, HP, Rompetrol, Raiffeisen, Billa, Conarg etc), o serie intreaga de nunti si petreceri private (Aristocrat Events Hall, Bamboo, McMonis, Casa Centrala a Armatei, Restaurant Casa Latina, Palatul Snagov, Palatul Mogosoaia, etc).

Companie: Scoala de dans Espansivo

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul activitatilor cultural recreative, Scoala de dans Espansivo este una dintre cele mai de succes scoli de dans de pe piata d...

Vezi informatiile complete despre companie...