Acasa Oferte Speciale

Oferte speciale pentru divertisment la nunta

DJ Nunta

Vezi toate ofertele de DJ nunta

Muzica Live

Vezi toate ofertele de muzica live

Sonorizare nunta

Vezi toate ofertele de sonorizare

Staroste

Vezi toate ofertele de staroste

Curs de dans

Vezi toate ofertele de curs de dans

Cele mai bune oferte in materie de Entertainment la nunta

Nu exista o petrecere de nunta reusita fara muzica buna si dans din belsug. Normal, voi mirii nu va puteti ocupa de acest aspect al nuntii si aveti nevoie de profesionisti care sa va preia aceasta sarcina dar sa nu fie nici prea costisitori. Noi am gasit solutia si am inclus pe site-ul nostru oferte speciale si preturi reduse pentru obtinerea serviciilor aferente muzicii si dansului.


Ce puteti gasi in aceste pachete?

  • DJ – Daca va intrebati de ce multe cupluri prefera un DJ, raspunsul este simplu. Un astfel de animator va putea asigura amuzamentul tuturor, indiferent de varsta, fiind capabil sa isi includa in repertoriu diverse genuri muzicale, in timp ce unele trupe s-ar putea sa refuze interpretarea anumitor melodii. In plus, un DJ este deseori mai ieftin decat o trupa.
  • Trupa – In cazul in care preferati muzica live, de calitate, alegeti o trupa. Cu toate ca angajarea unei trupe ar putea fi mai costisitoare decat a unui DJ, puteti economisi la acest capitol optand pentru trupe locale sau cautand printre ofertele noastre speciale servicii ale unor trupe la preturi reduse.
  • Cvartet – Un cvartet este potrivit mai ales la o nunta cu tenta clasica sau de lux. In repertoriul unui cvartet de cele mai multe ori se gaseste muzica clasica, jazz-ul sau alte stiluri ambientale.
  • MC – Cunoscut si sub denumirea de maestru de ceremonii, MC-ul are sarcina de a mentine atmosfera placuta, de a interactiona cu invitatii si cu animatorii si asigura bunul demers al evenimentului.
  • Staroste – Este cel care in mod traditional are sarcina de a cere mana miresei de la familia acesteia. De asemenea are rol de conducator si in mod similar MC-ului isi asuma sarcina de a dirija ceremonia.

In ceea ce priveste muzica si dansul la eveniment, puteti opta pentru un singur tip de muzicant sau puteti beneficia de un pachet special care include mai multe persoane responsabile cu asigurarea atmosferei (de exemplu puteti opta pentru o trupa + un MC, ori o trupa + un staroste + un DJ).


Totodata, in cele mai multe cazuri, sonorizarea va va fi asigurata de furnizorii serviciilor de muzica si poate fi inclusa in pret. Pentru asigurarea unor servicii de calitate, care tin de muzica si dans, parcurgeti sectiunea oferte speciale si gasiti pachetele care vi se potrivesc la preturi minime.