Acasa DJ Nunta DJ. Nunta / Botez / Majorat / Corporate
DJ. Nunta / Botez / Majorat / Corporate
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

DJ. Nunta / Botez / Majorat / Corporate

 Acestea sunt motivele pentru care noi existam. Dorim sa va aducem o sonorizare deosebita care sa asigure un fundal muzical de exceptie pentru nunta, botez, onomastica, sau orice alt eveniment deosebit din viata dumneavoastra.</str

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1000 lei

Fie ca este vorba de un eveniment deosebit, de o nunta, botez sau orice alt tip de petrecere, o sonorizare de calitate realizata de un DJ profesionist, este elementul definitoriu care poate face ca un astfel de eveniment ca nunta, botez, majorat sau orice alta petrecere sa fie un moment memorabil sau doar o alta zi obisnuita din calendar. Este motivul pentru care trebuie sa alegeti cu mare grija un DJ profesionist, care, prin muzica, sa creeze o atmosfera nu numai placuta dar chiar deosebita. Este evident ca in cadrul unui eveniment deosebit ca nunta, botez sau petrecere, sonorizarea poate fi sufletul si inima distractiei, elementul cheie care poate defini o petrecere reusita. Alege cu grija un DJ profesionist pentru un eveniment deosebit.

Companie: S.C. MAI&DANCE S.R.L.

Reprezentam o companie tanara pe piata romaneasca, insa a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate, dinamice si dornica de afirmare, in orice tip de eveniment .

Vezi informatiile complete despre companie...