Acasa DJ Nunta Dj nunta , Dj botez , Sonorizari evenimente in Bucuresti
Dj nunta , Dj botez , Sonorizari evenimente in Bucuresti
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Dj nunta , Dj botez , Sonorizari evenimente in Bucuresti

Oferim servicii de sonorizari de dj nunta, dj botez, dj cununie, conferinte, petreceri de firme in Bucuresti si in toata tara.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
200 €

C&S Partyz Sound SRl este o companie ce pfera servicii de sonorizari pentru diferite evenimente , personale sau corporate.

Din echipa noastra fac parte dj-i cu experienta in acest domeniu , ce vor face din evenimentul dumneavoastra o reusita deplina.

Va mai putem oferi si momente cu artisti cunoscuti , cu genuri muzicale dorite de dumneavoastra.

Participam in domeniul sonorizarilor inca din 2007, de aceea raider-ul nostru tehnic cuprinde urmatoarele: sisteme de sonorizare (boxe, microfoane fixe si mobile, mixere, lavaliere), pupitru vorbitor, sistem videoconferinta, Moving-headuri, lumini ambientale, decorative si arhitecturale, scene si podiumuri, plasme, proiectoare-ecrane de proiectie si transmisie live pe interenet.

Va asteptam la DJ Partyz pentru ca noi va oferim servicii audiovizuale, de sonorizare si de MC pentru toate tipurile de evenimente corporate la preturi accesible!

Companie: C&S Partyz Sound

C&S Partyz Sound SRL ofera servicii de sonorizari pentru evenimente personale si corporate in Bucuresti si in toata tara.

Vezi informatiile complete despre companie...