Acasa Momente artistice

Momente artistice, divertisment la nunta

DJ Nunta

Vezi toate ofertele de DJ nunta

Muzica Live

Vezi toate ofertele de muzica live

Sonorizare nunta

Vezi toate ofertele de sonorizare

Staroste

Vezi toate ofertele de staroste

Curs de dans

Vezi toate ofertele de curs de dans

Momente artistice la nunta

Sunteti in toiul planificarii nuntii mult dorite, iar dupa trecerea in revista a locatiei, meniului, cameramanului si a muzicii, a venit si momentul in care sa va ganditi ce momente artistice vor fi la nunta voastra.

De cele mai multe ori momentele artistice sunt oferite de dansatori profesionisti, dar pot fi oferite si de voi, printr-un vals vienez, surprinzandu-va astfel invitatii sau daca sunteti un cuplu mai indraznet puteti apela la un magician. Totusi sa le luam pe rand pentru a le intelege mai bine calitatile si defectele fiecaruia.


 

Dansatori profesionisti

Momentele artistice oferite de dansatorii profesionisti dau un plus de rafinament si eleganta nuntii voastre, asta daca nu va deranjeaza sa renuntati cinci minute la celebritatea voastra din aceasta zi atat de importanta.

Daca doriti un plus de energie si un moment care sa atraga toate privirile atunci puteti opta pentru dansurile latino, avand de ales dintre rumba, samba, cha cha, pasodoble si altele, insa daca ambianta si decoratiunile salii aduc mai mult „a nunta regala” dansatorii vor performa un dans de societate, un vals vienez, tango sau ceva mai clasic si mai elegant.

Pentru a mentine distractia invitatilor la un nivel cat mai inalt puteti sa alegeti doua – trei perechi de dansatori de dansuri populare care vor imbia invitatii la dans, in acest fel ringul fiind tot timpul plin.


 

Iluzonisti, magicieni

Tot mai des intalniti la nunti sunt ilizionistii. Acestia fac parte din momentele artistice de la nunta, umpland acele spatii goale, dupa ce invitatii au terminat de mancat si pana sa se ridice la dans.

Magicianul va tine audienta atenta, se va folosi de invitati pentru a-si realiza trucurile si va putea chiar merge printre mese pentru a le oferi o viziune mai apropiata asupra trucurilor sale. Acesta poate avea si rol de distragere a atentiei atunci cand se fura mireasa, tinandu-l pe mire ocupat cu unul din vicleniile lui.


 

Dansul mirilor

Chiar daca l-am lasat la urma cu siguranta este cel ce tine capul listei preferintelor voastre si ma refer la dansul mirilor. Acesta este cel mai important dans din viata voastra, deoarece este primul dans ca sot si sotie, reprezentand si el tot un moment artistic.

Daca vreti ca el sa aiba un impact pozitiv, pe placul invitatilor, va trebui sa va pregatiti din timp si sa luati lectii de dans de la un instructor profesionist, pentru ca valsul vostru sa fie o reusita. Acesta va decide, in functie de evolutia voastra, care este stilul cel mai potrivit pentru voi ca si cuplu.


Solisti celebrii

Tot din categoria ”momente artistice la nunta” face parte si invitarea unui solist cunoscut, care este pe placul vostru, si care va asigura distractia pentru o parte din nunta.

Divertismentul nuntii voastre tine numai de voi si de alegerea momentelor potrivite. Tineti minte ca acestea trebuie sa fie de scurta durata, dar de efect maxim si in momentele bine alese anterior, pentru a nu strica cheful de distractie al invitatilor.


 

Avand mai multi artisti la nunta, oaspetii nu se vor plictisi cu siguranta, vor povesti cunoscutilor despre nemaipomenita nunta pe care a-ti avut-o, despre originalitatea de care ati dat dovada in organizarea acesteia, facandu-va pe voi, proaspetii insuratei, mandrii de ceea ce ati realizat.