Acasa Muzica Live Cvartet Cvartet de coarde pentru o nunta eleganta
Cvartet de coarde pentru o nunta eleganta
0003 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Cvartet de coarde pentru o nunta eleganta

Cvartet de coarde pentru restaurant

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1400 lei

In vremea lui Mozart recitalurile camerale erau nelipsite de la receptiile elegante din curtile regale, castelele, palatele batranului continent. In zilele noastre limbajul select al muzicii clasice da oricarei festivitati o nota de eleganta, fie vorba de nunta, prezentare de moda, conferinta, zi de nastere, cocktail-party, receptie, expozitie sau alt eveniment Cvartetul Grazioso din Targu-Mures va asigura eleganta ambientei muzicale. Repertoriul cvartetului cuprinde muzica preclasica, clasica, romantica, impresionista, tangouri, ever-greens, valsuri, muzica din filme/desene animate, ragtime, jazz, folk stilizat, etc.

Pachetul Cvartet de coarde pentru o nunta eleganta  este dedicat in special intampinarii deosebite al invitatilor si mirilor in restaurant.

  • Cu amplificare*
  • Muzica ambientala in intampinarea invitatilor
  • Mars nuptial sau dedicatie speciala la intrarea mirilor
  • Muzica ambientala in cursul aperitivului, pana la deschiderea dansului

*pachetul cu amplificare contine un sistem de microfoane wireless si un mixer de inalta calitate, care impreuna cu sistemul salii vor asigura un sunet placut, auzibil uniform in toata sala.

Descrierea pachetului are un rol informativ, ne rezervam dreptul de a negocia individual fiecare eveniment.

Companie: Cvartetul Grazioso

Infiintat in anul 2008 din patru muzicieni tineri ai Orchestei Simfonice de la Filarmonica de Stat Targu-Mures, Cvartetul Garazioso in prezent lucreaza cu peste 15 c...

Vezi informatiile complete despre companie...