Acasa Muzica Live Cvartet Cadou muzical, cvartet de coarde
Cadou muzical, cvartet de coarde
0003 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Cadou muzical, cvartet de coarde

Cvartet de coarde, cadoul muzical.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
600 lei Pret redus
800lei
-200 lei

Alegerea cadoului potrivit pentru tinerii casatoriti nu este tocmai usoara in timp ce cautam se ridica mai multe semne de intrebare: Oare le va place? Le vor folosi? Oare n-o sa primeasca acelasi lucru si de la altii? Oare vor fi multumiti de ceea ce au primit? Cu siguranta aceste intrebari nu ne vor usura alegerea cadoului ideal, si vom ramane in incertitudine cel putin pana la sfarsitul nuntii, sau pana primim feebackul mult asteptat de la miri. Totusi exista si un alt gen de cadouri la care sansele de reusita sunt mult mai mari, asa este si cadoul muzical. Cu toate ca nu seamana cu un set de vase pe care le pot folosi ani de zile, poate fi o alegere potrivita, aproape sigur le va place, nu vor primi si de la altcineva si nu in ultimul rand va fi un cadou ales cu stil. Organizarea nuntii presupune uneori si compromisuri nedorite (in primul rand din motive materiale), renuntand la unele detalii sau momente ale evenimentului, pe care de altfel le-ar fi dorit.

In zilele noastre un recital de muzica de camera este accesibil din punct de vedere material, Cvartetul Grazioso din Targu-Mures va sta la dispozitie cu un repertoriu larg, fie vorba de nunta, zi de nastere, conferinta, cocktail-party, expozitii, prezentari de moda, etc. Repertoriul nostru cuprinde muzica clasica, preclasica, romantica, tangouri, valsuri, jazz, ragtime, muzica din filme/desene animate, musical, ever-greens, folk stilizat, etc.

Cadoul poate fi de exemplu cvartetul de coarde pentru ceremonia religioasa, sau in primirea invitatilor in restaurant, sau amandoua.

Nu ezitati sa ne contactati, consultarea este gratuita!

Companie: Cvartetul Grazioso

Infiintat in anul 2008 din patru muzicieni tineri ai Orchestei Simfonice de la Filarmonica de Stat Targu-Mures, Cvartetul Garazioso in prezent lucreaza cu peste 15 c...

Vezi informatiile complete despre companie...