Acasa Muzica Live Formatii nunta Formatie pentru nunta
Formatie pentru nunta
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Formatie pentru nunta

formatii nunta, formatie nunti, nunta pitesti, formatie nunta bucuresti, muzica de nunta, formatie mioveni, muzica nunti

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
2300 €

Formatia Scorpion - va este alaturi in cea mai importanta zi indiferent daca sunteti din Bucuresti, Pitesti, Craiova sau Valcea, deasemenea participam la diverse petreceri in toata tara, astfel suntem unica trupa care stie sa invioreze atmosfera evenimentului tau.

Atunci cand vrei sa dansezi, sa te distrezi, sa te eliberezi traind muzica in club, la petrecere, nunta, in aer liber, formatia Scorpion este alegerea perfecta, deoarece atinge toate standardele distractiei.

Muzica evenimentului tau joaca un rol important indiferent daca vorbim de nunta, botez sau petreceri deoarece de muzica depinde distractia invitatilor. In acest domeniu, din muzica pentru nunta, pentru evenimente, incercam sa facem o altfel de petrecere. Petrecerea noi o numim SHOW.

Incercam sa va oferim un show complet combinand muzica de petrecere din toate zonele tarii cu muzica usoara din toate timpurile si toate acestea realizate de 4 solisti de exceptie.

Ideea noastra este apreciata de public, asta arata mesajele de apreciere si evenimentele selecte prin toata tara, unde am fost sau avem contracte in desfasurare.

Companie: formatia scorpion

Formatia Scorpion - va este alaturi in cea mai importanta zi indiferent daca sunteti din Bucuresti, Pitesti, Craiova sau Valcea, deasemenea participam la diverse petreceri in toata tara, astfel ...

Vezi informatiile complete despre companie...