Acasa Muzica Live Formatii nunta Party Mix Band - give live music for your event!
Party Mix Band - give live music for your event!
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Party Mix Band - give live music for your event!

Prioritatea noastra numarul 1 este satisfactia Dumneavoastra! Indiferent despre ce fel de eveniment este vorba, noi Va vom oferi o prestatie spectaculoasa! Daca  optati pentru energie, calitate si atmosfera incendiara pe ringul de dans, tocma

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1600 €

Suntem un cvintet mereu bine dispus și zâmbareț din Arad. Adorăm muzica și ne face plăcere să distrăm publicul cu "piesele de rezistență", să facem party sau -de ce nu?- un show de neuitat.

Formația întotdeauna a depus mari eforturi să-și câștige un veritabil renume, ca astăzi să se poată număra  printre puținele formații de party de elită. Prestăm exclusiv muzică live de calitate, scopul nostru fiind dăruireaunor momente de neuitat ascultătorilor noștri.

Toți membrii trupei activează de mulți ani în lumea sunetelor, și datorită pregătirii  noastre în domeniul muzicii am participat la o gamă foarte vastă de evenimente, cum ar fi reuniuni ale unor societăți, baluri, sărbători locale, concerte live, emisiuni TV, dar și pâna în prezent cele mai multe solicitări sunt primite  de către tinerii logodiți, cu dorința de a le înflori melodic "ziua cea mare".

Repertoriul nostru se compune dintr-o sumedenie de melodii în limba româna,  maghiară, dar și hituri din repertoriul internațional. Vă invităm la dans cu valsuri, tangouri, foxtrot și ritmuri latino,  dar nu vor lipsi nici șlagărele rock, disco, pop sau funky, începând de la cele din anii '60 pâna la cele mai noi ediții. Desigur în  permanență ținem atmosfera sub control, ca invitații de toate vârstele să poată avea oportunitatea de a se distra.

Dispunem de un arsenal modern de instrumente, precum de tehnică de scenă și de lumini necesare pentru prestarea unuiserviciu de calitate superioară.

Sperăm din inimă, că Vă vom putea ști și pe Dumneavoastră  în rândul clienților noștri mulțumiți!

Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați!

Companie: Party Mix Band srl

Prioritatea noastra numarul 1 este satisfactia Dumneavoastra si al invitatilor! Indiferent despre ce eveniment este vorba, noi Va vom oferi o prestatie spectaculoasa! Daca optati pentru energie,...

Vezi informatiile complete despre companie...