Acasa Muzica Live Formatii nunta GOOD DAY - Trupa LIVE pentru evenimente private si petreceri corporate
GOOD DAY - Trupa LIVE pentru evenimente private si petreceri corporate
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

GOOD DAY - Trupa LIVE pentru evenimente private si petreceri corporate

Trupa Good Day - Live cover band - sustine show-uri 100% LIVE - la petreceri private sau corporate - cu muzica anilor 70, 80, 90 şi hituri actuale.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1900 € Pret redus
2000€
-5 %

Good Day este o trupa live din Ocna Mures, Alba. Repertoriul cuprinde cover-uri intr-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, folk, country.

Trupa Good Day sustine concerte de 30-150 minute. In functie de eveniment, programul poate fi fractionat in recitaluri de 20, 30 sau 50 de minute. Concertele sau recitalurile Good Day sunt concepute pentru o gamă largă de evenimente private (nunţi, botezuri, zile onomastice, etc) si evenimente
corporative. Repertoriul include toate genurile de muzică necesare pentru o petrecere reusită la care să se simtă bine toti invitatii, indiferent de varsta sau de preferintele muzicale.

Recitalurile de muzică live sustinute de trupă sunt completate de reprize de muzică mixată de DJ-ul nostru. Dispunem de sonorizare, lumini, DJ, adica asiguram totul pentru un eveniment de succes.
Sonorizarea trupei este asigurată de către Studio NIC (Sistem PA 5000W, back-line complet, monitorizare).

Companie: Trupa Good Day

Good Day este o trupa live din Ocna Mures, Alba. Repertoriul cuprinde cover-uri intr-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, folk, country. Trupa Good Day sustine co...

Vezi informatiile complete despre companie...